Erhvervsservice

Erhvervsservice

Erhvervsservice betyder, at du lejer regnskabshjælp et antal timer hver uge. Omfanget bestemmer du selv. Dermed kan du bruge din egen tid på det, du er bedst til at tjene penge på. Og overlade regnskaberne til din revisor.

Det koster selvfølgelig – men ikke så meget som du tror. Og pengene kan nemt spares ind igen, når det bliver selvangivelsestid. For så er regnskaberne bedre klargjorte, end du selv ville have kunne gøre. Altså bliver din revisorregning mindre.

Og tænk på alle de penge, du kunne have tjent, mens du i stedet bøvlede med de regnskaber, som din revisor alligevel klarede bedre. Kort sagt: Betal dig fra bøvlet og få et professionelt regnskab. Det er billigere end du tror.

Hvis ovenstående har din interesse, så kontakt os for flere oplysninger. Det er også muligt at arrangere en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan gennemgå din virksomhed.

Erhvervsservice revision service

Valg af Revisor

Følg dit instinkt når du skal vælge en revisor. Forbliv ikke i en situation der ikke giver dig ro i sindet.

Husk på at det ofte er et spørgsmål om person kemi. Hvis du føler tiden er inde for en forandring og forbedring, er du velkommen til at kontakte mig og afstemmer om vi sammen er et godt match.

Årsregnskab

Årsregnskab revision services

Revision

Erhvervsservice revision services

Rådgivning

Rådgivning revision services

Øko. Styring

Økonomisk styring revision services

Erhvervsservice

Erhvervsservice revision services
© Copyright - Klinkby Revision - Autoriseret Revisor - Regnskab